fbpx

Pipacs mező – Online pasztell videó

MIT NYÚJTUNK AZ ONLINE TANFOLYAMOKKAL?

6.900 Ft

A videóban az oktatónk kitér a képre vonatkozó elméleti alapokra, az alkalmazott alapelvekre, a klasszikus festészeti szabályokra. Így nem csak egy megfestett képpel leszel gazdagabb, hanem elsajátíthatod a kép megfestéséhez szükséges elméleti- és gyakorlati tudást. A videókban festőművész oktatónk minden lépést instruál, miközben végig festi veled a képet.

Szükséges pigmentek:

  • pasztellkészlet, legalább 24 db-os

Szükséges festőalap:

  • pasztellpapír (A3-as méret javasolt)

Egyéb:

  • rajztábla amire rögzíteni lehet a papírt 
  • rögzítőlakk, fixatív
  • papírtörlő
  • maszkolószalag

VIDEÓK:

A videók vásárlástól számított 1 évig érhetők el.

ANYAGOK, ESZKÖZÖK:

Különböző minőségű és állagú pasztelleket lehet találni a piacon. Biztosan van már tapasztalatod arról, hogy  minőségi  munkát csak minőségi eszközökkel érdemes csinálni. A videóinkban található festmények elkészítéséhez kizárólag művész eszközöket, kellékeket használunk és ajánlunk. Hobbi krétával és eszközökkel az eredmény nem lesz ugyanaz.

Megvásárolható krétáink mind művész minőségű.

MIT TARTALMAZNAK AZ OKTATÓ VIDEÓK, HOGY TUDOM MEGNÉZNI?

Videóink minden esetben a Zsilip Art Center művész oktatója által megfestett kép elkészülésének folyamatát mutatják be. A videókban lépésről lépésre elmondja oktatónk a tennivalókat, végig vezet a klasszikus festészeti szabályokon, amelyekkel készítjük festményeinket.

 /Ha már részt vettél élményfestésen, akkor is próbáld meg a szabályokat követni, amik a klasszikus festészetben mások, mint az élményfestésen tapasztaltak./

A VIDEÓHOZ ÚGY TUDSZ HOZZÁFÉRNI, HOGY..

..kiválasztod a vágyott tanfolyamot a vásárláshoz. Egy adott tanfolyamból csak egy darab vásárolható meg, de a tanfolyamhoz szükséges eszközökből tetszőleges mennyiségben vásárolhatsz. Miután kosárba helyezted a tanfolyamot és a szükséges eszközöket, értelemszerűen vidd végig a vásárlási folyamatot. A számlázási/szállítási adatok megadása mellett, ki kell töltened a felhasználói nevet és jelszót is, ami egyúttal a tanfolyami rendszerünkbe való regisztrálást is jelenti. Ezért ezeket az adatokat ne felejtsd el, mert ezekkel az adatokkal fogsz hozzáférni a tanfolyamodhoz is. Fizetés történhet bankkártyával és előre utalással is. Bankkártyás fizetés után azonnal hozzáférsz a tanfolyamhoz a vásárláskor megadott felhasználói névvel és jelszóval. Banki átutalás esetén a tanfolyami hozzáférést csak a pénz beérkezte után aktíváljuk 24 órán belül, amiről emailen küldünk értesítést.

Ezek után a tanfolyamhoz bármikor be tudsz jelentkezni a honlapunkon (www.zsiliponline.com). Bejelentkezés után a saját online, virtuális alkotói teredbe kerülsz, ahol a tanfolyami videó(ida)t találod. Amennyiben később más tanfolyamokat is vásárolnál, nincs szükség új regisztrációra, minden vásárolt tanfolyamot itt fogsz megtalálni.