fbpx

Fizetési és szállítási információk

FIZETÉS

Bankkártyás fizetés – OTP SimplePay

Ezen fizetési mód esetén az OTP Bank rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatod bankkártyád a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadni, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz, azaz hozzánk.

Elfogadott bankkártyák: Visa (dombornyomott), MasterCard (dombornyomott), Electron (nem dombornyomott), Maestro (nem dombornyomott).

 

Fizetési tájékoztató – SimplePay ONLINE FIZETÉSI RENDSZER – LETÖLTÉS

Adattovábbítási nyilatkozat – SimplePay – LETÖLTÉS

Átutalás (előre utalás)

Az átutalást kérjük a Zsilip Art Center Kft , 11710002-24139076-00000000 számú OTP vagy a 12011351-01551398-00100005 számú Raiffeisen Bank bankszámlára teljesíteni.

A közleménybe kérünk, írd be a megrendelő nevedet (amelyen a rendelést leadtad) és a rendelésszámot.

SZÁLLÍTÁS, TELJESÍTÉS

TANFOLYAMI VIDEÓK ELÉRHETŐSÉGE

A tanfolyami videók vásárlástól számított 1 évig érthetők el.

GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

Kiszállítás esetén csomagját a GLS futárszolgálat viszi házhoz.
Kiszállítás Magyarországon belül a második visszaigazoló e-mailtől (mely tartalmazza a rendelése átvételének, illetve kiszállításának pontos idejét) számítva 2-4 napon belül GLS futárszolgálattal.
A kézbesítés pontos idejéről már a GLS futárszolgálattól kap értesítést e-mailben!

ÁRAK:

Belföldi szállítási díj: 2 000 Ft/csomag

A szállítási díj fizetése a csomag vásárlásával egyidejűleg.

Telefonos egyeztetést a futárszolgálat nevében nem ígérhetünk!

A szállítás munkanapokon 8-17 óra között történik! A futár címről-címre halad!

Cégünk a sikeres feladást követően még egy e-mailt fog küldeni, mely tartalmazni fogja az Ön csomagszámát a rendelése pontos nyomonkövetése érdekében! A feltüntetett várható szállítási idő ezen értesítőnktől értendő, tájékoztató jelleggel, mely változhat!

Csomagjával kapcsolatban a GLS futárszolgálat +36 29 886 670-es telefonszámán, vagy a következő linken tájékozódhat: https://gls-group.eu/HU/hu/. Keresse a GLS futárszolgálatot további információkért!

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL AZ ÜZLETÜNKBEN

A rendelt termékeket személyesen is átveheti az üzletünkben nyitvatartási időben:
Cím: 1076 Budapest, Garay u. 3. pince 2. ajtó
Szállítási díj: ingyenes

A kiállított e-számlát a megadott e-mailcímre küldjük. Ezt nyomtatva archiválhatja, jogszabályilag ugyanúgy kezelendő, mint a sima, hagyományos számla!

Kérjük a csomag sértetlenségét az átvételkor szíveskedjék ellenőrizni! Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet a futárral, s ne vegye át a csomagot! Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni!

Fenntartjuk a jogot a szállítási határidő módosítására előre nem látható készlethiány vagy bármilyen szállítás közbeni útakadály esetén! A várható szállítási idő minden esetben a jelen értesítéstől számított idő.

A vásárlási szándékától 14 napon belül állhat el az új jogszabályok szerint.